RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
100 redenen waarom de evolutie niet waar is

100 redenen waarom de evolutie niet waar is

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (5 votes)

Hier op zurevla heb je al veel filmpjes kunnen zien van o.a. Richard Dawkins.
Ieder mens wat een beetje intelligent is en deze video’s gezien heeft weet inmiddels wel beter dan zomaar geloven in een bovennatuurlijke god.
Helaas zijn er op deze wereld ook verschrikkelijk domme mensen. Héle domme mensen die andere domme mensen gaan vertellen dat er wél een god bestaat en dat het heelal en de wereld niet ouder is dan 6000 jaar.
Hier een video van zo’n “creationist”:Deze man beweerde een minister van god te zijn om zo geen belasting te betalen.

 

Creationisten trachten een geschiedenis van 4,3 miljard jaren in een tijdspanne van 6000 jaar te wringen. Aangezien de Aarde (volgens de creationisten) maar 6000 jaar oud is, en de Schepping vanaf de zesde dag volledig was hebben de mens en de dinosaurussen samen op aarde geleefd.
De draken en monsters die in vele legenden voorkomen een bewijs dat dinosaurussen en mensen samen over de Aarde hebben gelopen.

Het is onduidelijk tot hoe ver en op welke manier de creationisten hét middel om ouderdomsbepalingen te doen, door verval van radioactieve isotopen in gesteente, verwerpen. Hoewel de drama’s van Hiroshima, Nagasaki en Tsjernobyl onomstotelijk het bestaan van dit verval bewezen hebben, kan het blijkbaar toch verworpen worden door creationisten.

De Zondvloed, die in de Bijbel wordt beschreven, heeft volgens hen echt plaatsgevonden (ongeveer 4000 jaar geleden) en heeft de Grand Canyon in twee weken tijd uitgesleten. :X

Aangezien het heelal maar 6000 jaar oud zou zijn kan het licht van sterren en andere objecten verder dan 6000 lichtjaar ons nog niet bereikt hebben, en zouden dus onzichtbaar moeten zijn.

Processing your request, Please wait....

1 reactie

 1. avatar

  Atheist

  6 februari 2011 at 22:52

  Meent deze man dit nou echt?
  Zou hij er echt in geloven, of zou die het schijnheilig voor het geld doen, zoals al die tv dominees?

  Wat een kortzichtige zak zeg! :N


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(