RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Zelf wiet telen

Zelf wiet telen

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (15 votes)

Heb je nog een kamer over of staat de boel al vol met deze vrolijke plantjes? In deze demonstratie wordt uitgelegd hoe je je eigen top kwaliteit wiet kan telen.


Processing your request, Please wait....

4 reacties

 1. avatar

  marco

  11 april 2008 at 02:41

  ik heb nog een kamer ik wil best doen?

 2. avatar

  vaag

  11 januari 2009 at 03:32

  Interesting :D

 3. avatar

  jointje draaien

  11 januari 2009 at 03:33

 4. avatar

  Henri Caron

  20 mei 2010 at 04:09

  Een paar vragen:
  Ik zou graag hetzelfde doen, maar vanwege plaatsgebrek zou ik een kast willen maken om dit daarin te doen. Maar wat met het licht en de verluchting? Ik denk dat de kast rond 2,5m3 groot zal zijn en 12 potten zal bevatten.
  In verband met het licht had ik gedacht aan 2x250Watt aangezien een kast kleiner is dan een ruimte en dus niet zoveel warmte en licht (dankzij de sterkere reflectie) nodig heeft.
  Voor de verluchting zou ik de kleinst mogelijke nemen die gelijkt op die in het filmpje, maar die lijkt nog altijd veel te veel capaciteit te hebben (250m3). Ik heb ook nog een VKO1 gevonden met een capaciteit van 107m3, maar ik weet niet of die compatibel zal zijn met de koolfilter.

  Graag wat help…


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(