RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Skateboard op je hoofd

Skateboard op je hoofd

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (1 votes)

Kleine waarschuwing: redelijk geweldadig.


Die mongool moet je ophangen.

Processing your request, Please wait....

1 reactie

  1. avatar

    Natasha

    23 oktober 2012 at 14:42

    In 2007 was er trouwens een Nederlandse IgNobel wennaris (maar ze lijkt er niet trots op, want het staat niet op haar website): BIOLOGY: Prof. Dr. Johanna E.M.H. van Bronswijk of Eindhoven University of Technology, The Netherlands, for doing a census of all the mites, insects, spiders, pseudoscorpions, crustaceans, bacteria, algae, ferns and fungi with whom we share our beds each night.REFERENCES: Huis, Bed en Beestjes [House, Bed and Bugs], J.E.M.H. van Bronswijk, Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde, vol. 116, no. 20, May 13, 1972, pp. 825-31. A Bed Ecosystem, J.E.M.H. van Bronswijk, Lecture Abstracts 1st Benelux Congress of Zoology, Leuven, November 4-5, 1994, p. 36.


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(