RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Gratis Video on Demand! [5]

Gratis Video on Demand! [5]

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (1 votes)

Yes! Weer een site met films en series!!!
Volgens mij de beste site tot nu toe, wat een aanbod!

Lost, 24, of Red Dwarf?

Zie hier de index

 

1 reactie

  1. avatar

    Hamzah

    23 oktober 2012 at 15:17

    Hoi Eva,ik vind het interessant wat je zegt over twileeng onderzoeken en genetisch met een omweg. dat geldt dat toch voor heel veel uitkomsten van twileeng onderzoeken? bijvoorbeeld schreef ik in een eerdere blog over twileeng onderzoek naar de genetisch basis van hoeveel kinderen iemand krijgt . Is dat dan misschien ook genetisch met een omweg? Eeneiige twileengen zijn precies even aantrekkelijk / moederlijk / vaderlijk / kindvriendelijk en hun partner wil daarom veel of weinig kinderen met hem / haar krijgen. Ik weet het even niet zeker.


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(