RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
The Golden Compass Trailer

The Golden Compass Trailer

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (Nog geen votes)

Na de succesvolle verfilmping van Tolkien’s Lord of the Ring is er nu de fantasyfilm ‘The Golden Compass’ is gebaseerd op de Britse trilogie “His Dark Materials” van schrijver Philip Pullman.

Het jonge meisje Lyra Belacqua leeft in Oxford in een parallel universum. Hier zijn de zielen van overleden mensen zichtbaar als dieren die telkens van gedaante verwisselen. Op een dag hoort ze haar vader een discussie voeren over een nieuw fysiek element: Dust. Dit element heeft de kracht om werelden te verenigen, waardoor het zowel begeerd als gehaat wordt door verschillende partijen, waaronder de Kerk. Lyra onderneemt een reis naar het element, en moet de strijd aangaan met demonen, geesten en andersoortige wezens, slechts bewapend met een magisch kompas.

 Zie: http://www.goldencompassmovie.com/

Processing your request, Please wait....

Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(