RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Salvia Divinorum

Salvia Divinorum

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (Nog geen votes)

Salvia Divinorum is een heilig kruid dat door de sjamanen in Zuid-Mexico werd gebruikt tijdens hun spirituele reizen. En dat is niet zo gek want deze plant bevat de sterkste, in de natuur voorkomende psychoactieve stof. Of te wel je gaat er lekker van trippen!

Je kan het eten of in een (water)pijp roken en het kan de volgende effecten hebben: kompleet dubbel liggen, ervaren van beweging, 2D vision, overlappen de realiteiten, dat soort dingen. Salvia wordt in Nederland verkocht in de smartshop en is verkrijgbaar in verschillende sterktes. En voor je je blowtje uitmaakt en naar de shop rent, laat je eerst even hierdoor informeren.


Processing your request, Please wait....

Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(