RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Geschiedenis van het Midden-Oosten

Geschiedenis van het Midden-Oosten

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (Nog geen votes)

Wat weet je nou echt van het Midden-Oosten?

Bekijk 5000 jaar geschiedenis in 90 seconden.

Klik om te starten...

1 reactie

  1. avatar

    Azis

    23 oktober 2012 at 07:54

    Heb genoten van een bij fasen enllecererexd HHC-Hardenberg. Na de belangrijke 0-1 van Lars kan je de wedstrijd controleren. Ook Berry Hoogeveen mijn complimenten voor het vervangen van Tim Siekman. Eindelijk een wedstrijd gewonnen met Tim Siekman niet in de basis vanwege de gele kaart. Tim is belangrijk voor HHC maar we laten toch zien dat we zonder Tim kunnen winnen bij een direct concurrent. Van Eeken je wordt met de week beter. Blijf a.u.b. bij HHC want een club die met 5-0 wint van Spakenburg die ga je toch niet verlaten. Blijf bij HHC en je gaat mooie tijden tegemoet. Het feestje met het publiek na je 2-0 was fantastisch.


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(