RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Giel Beelen en Idols finalisten

Giel Beelen en Idols finalisten

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (Nog geen votes)

3 FM Dj Giel Beelen had de Idols finalisten Nikki en Nathalie op bezoek en ondanks dat deze dames feitelijk nog niks bereikt hebben vertonen ze al diva gedrag. De presentator van één van Nederlands best beluisterde radioprogramma’s had grote moeite om een paar noten uit de “gouden” keeltjes te krijgen. Het was hun kennelijk door RTL (de producenten van Idols) ontraden om te zingen. Maar wil je een echte Idol zijn dan had je gedaan wat een zangeres had gedaan, even een stukje zingen.


Winnaar Idols finale 2008 uitgelekt! Er is geen Idol (net als de afgelopen jaren). Wel lekker blijven SMS-en!

 

Processing your request, Please wait....

Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(