RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Fairplay

Fairplay

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (Nog geen votes)

In de Belgische derde klasse was afgelopen weekeinde een klein leger politieagenten nodig om de gemoederen te bedaren tussen de spelers van GR Katelijne en Eendracht Zoersel. Maar liefst zeven politiebussen waren er nodig!

Tijdens een promotie wedstrijd raakte een verdediger van Eendracht in het strafschopgebied geblesseerd aan zijn hoofd. De keeper gooide de bal uit zodat de verdediger verzorgd kon worden. Toen de scheidsrechter de wedstrijd hervatte, weigerde Katelijne-speler Frederik Faes de bal terug te spelen naar de tegenstander. De onsportieve aanvaller nam de bal aan en scoorde het doelpunt van zijn leven.


Het doelpunt van Frederik Faes bepaalde de wedstrijd waardoor Katelijne kan blijven hopen op promotie.

Reactie van de speler:

Processing your request, Please wait....

Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(