RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Pijl in je hoofd

Pijl in je hoofd

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (4 votes)

Een verschrikkelijk slechte auditie voor Idols ergens in Oost Europa waarin het de bedoeling is om een pijl door de appel op het hoofd van de partner te schieten. Dit mislukt jammerlijk.

Processing your request, Please wait....

1 reactie

  1. avatar

    Rupali

    23 oktober 2012 at 07:25

    Niet alleen zij die dicht bij het vuur zeittn maar nu iemand die de eer heeft afgedwongen door zijn Jurgen-zijn, van harte gesteund door Elise. Een ere-wachtmeester titulair. Wat zullen er weer veel jaloerse anderen zijn, Dirk, hulde voor jouw initiatief.En ook hulde aan Huub en Robbert Jan voor de das. Wij dragen zo’n kledingstuk nog! Toch een opmerking hierover. Onze regimentsdassen zijn duidelijk. Weliswaar mochten wij van onze tafelpresident niet tellen maar soms bleek dat het toch stiekem gebeurde. Zoveel blauwen, zoveel roden en zoveel witten. Oranje zag je niet vaak. Wel loopt er een aantal verkleurmannetjes , om het Zuid Afrikaanse woord voor kameleon te gebruiken, rond. Gaan wij dat in de toekomst missen?


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(