RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Hoe maak je een rookbom?

Hoe maak je een rookbom?

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (8 votes)

Hoe maak je de beste rookbom?
Neem Kunstmest (met Kaliumsalpeter), suiker, water, keukenrollen, zilverfolie, rubberen handschoenen en wat sterretjes…Voor de beste KAS rookbom

Processing your request, Please wait....

2 reacties

 1. avatar

  Drakiie

  21 oktober 2012 at 19:16

  beste Patrick,als altijd weer spuit 11 Ik zeg hrboeiven toch dat er geen onfeilbaarhed bestaat? Of moet ik het in jouw taal neerzetten zodat je het snapt? ( wetenschap is stom’.)Op deze manier komt de discussie niet verder jij wil gewoon lekker geloven wat je wil geloven. Ik heb daarom besloten hier niet meer op in te gaan of er energie in te steken.Oh ja als laatste: je vraag over bewijs: zie de links die Fedde postte bovenaan. Talloze studies in de medische vakliteratuur. Die kan je zelf ook wel vinden mbv pubmed. Dat lijkt me een betere bron dan een blog genaamd childhealthsafety’.het beste,Bert

 2. avatar

  hoerenneuker

  30 december 2016 at 22:21

  Kanker troep
  :(


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(