RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Hoe moet je niet zoenen

Hoe moet je niet zoenen

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (24 votes)

Heren even opgelet! Er zijn wat regels om in acht te nemen om een zoen (voor beide partijen) een aangename ervaring te laten zijn. Wat moet je ècht niet doen tijdens het zoenen!


Processing your request, Please wait....

5 reacties

 1. avatar

  hoi

  29 mei 2011 at 19:19

  die heb ik aan mn vriendje laten zien om te voorkomen dat ie het morgen verknald hahahaha _0- nu maar hopen dan maar :Y
  :9~

 2. avatar

  heey

  25 september 2012 at 22:29

  heb ik me pa laten zien en zei: dit doet me vriendje :Y :Y :Y :Y :Y en deed pauze voor de pefect kiss stuk en me pa was boos :Y :P ik moest ech lachen en me pa nog me telefoon pakken en me vriendje bellen en verbieden me ooit nog te zien ik nog zo van :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ik nog schreeuwen: HALLO!!! IS MIJN VRIENDJE IS MIJ LEVEN GEK WAT GA JE HEM VERBIEDEN!!! IK ZIE HEM MORGEN GWN OP SCHOOL GEK TIS MIJ F*CKING LEVEN!!! F*CKING KLOTE PA!!! ALS MAM ER NOG WAS WIST ZE DA HET EEN GRAPJE WAS!!! en ik nog straf krijgen me pa is ech irritant als me mams er nog was wist ze da het een grapje was R.I.P. mama :(

  p.s. ik heb woede aanvallen daarom krijg ik niet zulke erge straf als ik me pa uitscheld

 3. avatar

  Dde

  11 oktober 2012 at 19:04

  Haaaaha homoos en lesbos hier vega jego :?

 4. avatar

  Dde

  11 oktober 2012 at 19:04

  Was maar een graojeee

 5. avatar

  anoniemx

  19 oktober 2012 at 01:51

  Hey mensjes mij vriendje. Tongt supper lekker maar het is steedhetzelefde wat
  Kan ik er aan doen om het spanender te makenxxx

  :@


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(