RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Mike Rowe en een varken

Mike Rowe en een varken

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (2 votes)

Dirty Jobs presentator Mike Rowe moet een promo opnemen met een varken. De bloopers.

Processing your request, Please wait....

1 reactie

  1. avatar

    Lucas

    23 oktober 2012 at 14:43

    Beste Niels,Bedankt voor je reactie. Je iretrpneteert mijn stuk anders dan ik voor ogen had. Het is mij meerdere malen opgevallen dat op labs soms wordt neergekeken op promoties van artsen. Niet altijd uiteraard, maar het gebeurt. Ik ken ook artsen die hier last van hebben gehad. Ik wilde een stukje schrijven om uit te leggen waarom ik dat onzinnig vind. Daarbij beweer ik niet dat artsen aan tweederangs wetenschap doen, maar wel dat promotietrajecten van 2,5 jaar een ander doel dienen voor de promovendus. Je suggereert dat iemand in 2,5 jaar kan, wat ook in 4 jaar kan. Daar ben ik het niet mee eens. Het is niet per se minder van kwaliteit, je kunt gewoon minder doen. Overigens zijn er genoeg artsen (AGIKO’s) die 4 jaar de tijd hebben om te promoveren, dus blijkbaar zien ze bij NWO ook een verschil. Ten slotte is de promotieperiode op een laboratorium wel degelijk een tussenperiode uit de polikliniek, zelfs al is het Nobelprijswaardig onderzoek. Een arts gaat daarna meestal grotendeels terug naar de kliniek. Ze blijven dan wetenschappelijk betrokken (op een academisch ziekenhuis vrijwel zeker) en publiceren misschien wel belangrijke artikelen, maar ze staan zelden op een laboratorium proeven te doen.Over het uitlachen. Ik ben vaak genoeg uitgelachen na een of andere blunder, want domme fouten maken doet iedereen. Zoiets houdt de sfeer licht. Dat is een groot verschil tussen lab en kliniek, de consequentie van een blunder.


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(