RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Brand in luchtballon

Brand in luchtballon

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (26 votes)

Met een gigantische hoeveelheid ontvlambaar gas boven je is een heteluchtballon wel een van de slechtste plekken waar brand kan uitbreken.

Processing your request, Please wait....

2 reacties

 1. avatar

  Leo

  9 mei 2010 at 21:17

  Hindenburg! })

 2. avatar

  Rohit

  10 augustus 2012 at 07:59

  Normaal gezien heeft elke rnecete laptop of toetsenbord een print screen toets. Het zou dus kunnen dat je er toevallig over hebt gekeken. Of het zou kunnen dat er niet letterlijk print screen op die toets staat. Zoek dus even op je toetsenbord of er soms niet PrtSc of Prt SCRN op een toets staat.Vindt je je deze toets echt niet? Dan kan je nog altyd een programmatje installeren waarmee je toch een kopie van je scherm kan maken. Er zijn er zo verschillende, maar deze is een aanraden. Omdat er een duidelijk uitleg bij staat. Wat we dus heel belangrijk vinden voor onze leden. . Door deze link te volgen kom je op de download pagina en hier staat ook uitgelegd hoe het werkt.Maar eerst en vooral zou ik je aanraden om nog even heel je toetsenbord af te zoeken naar die toets want deze zal je heel wat moeite besparen.Groetjes Admin van SoS-PC


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(