RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
WOW password veranderd

WOW password veranderd

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (2 votes)

Het WOW wachtwoord van je huisgenootje veranderen en dan wachten tot hij langzaam helemaal gek wordt.

1 reactie

  1. avatar

    Cry

    22 januari 2013 at 13:42

    Imponerend Deze uit het oppervlak Gestoken koirmmng der Aarde en misschien Is dat het geschenk Dat je het biologisch overwicht Ook in het kleinere terugvind Hou van Pik en Kut Leeftijd en Grootte deren me niet Het is de Mens Met wie ik het doe Dat genereert de Liefde Tussen de oren maak ik Mezelf niets meer wijs Verdwaalde ooit in Dark Rooms Met mijn klein Lieverdje Met naar verhouding te grote eikel Als een paddenstoel En dat weer een nucleaire explosie Stroopte sauna en sexcinema af Altijd genomen Altijd van harte Altijd Anoniem Times are a changing Ik zie mannen als vrouwen Vrouwen als mannen Ik ben neutraal geworden Na alle lustexplosies De libido is getransformeerd Sterker dan ooit in die conditie Of ie nog overeind komt En blijft Zal ik weer eens uitproberen In een masturbatieroes of ik bovenstaande staande van achter achterstevoren nemen kan, weet ik niet het kan een uitscheurder zijn een Scheurzwam een Splijtzwam hoe was het ook weer in Deep Throat te zijn? het stuk haalt mijn maag


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(