RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Truck takelen [4]

Truck takelen [4]

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (3 votes)

Een gecrashte truck wordt weer netjes op zijn wielen gezet, het enige probleem is dat truckers meestal de handrem niet aantrekken nadat ze gecrasht zijn.

Processing your request, Please wait....

1 reactie

  1. avatar

    Huy

    21 oktober 2012 at 20:18

    My 2 cents,Ook hier geldt dat de schaal-vergroting (met als beniagrljkste motief economische efficiency) die door de overheden enorm gestimuleerd wordt door de maatregelen die ze uitvaardigen, de beniagrljkste oorzaak zijn voor deze misstanden.Als we dan naar echte’ oplossingen moeten zoeken: verbied dan de mega-schepen, waarmee in e9e9n keer een volledige populatie vissen wordt weggevangen. Als de bootjes klein genoeg zijn (en vaak genoeg op en neer naar land moeten) neemt de over-bevissing (waarvan ook nog eens meerdere tientallen procenten dood teruggegooid wordt) vanzelf af.Interessant bijverschijnsel is dat de vissen door evolutie geholpen worden: vis schijnt kleiner te blijven, waardoor er me9e9r door de mazen van de netten heen gaan komen. In dat geval staat de overbevissing in dienst van diezelfde evolutie: de non-fitters’ verdwijnen sneller uit het evolutionaire proces.Dus Bregje, die vis blijft toch wel (al wordt ze misschien iets kleiner )


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(