RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Kangoeroe vs tropische vogel

Kangoeroe vs tropische vogel

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (6 votes)

Een iets te bijdehante tropische vogel krijgt het aan de stok met een kangoeroe. Helaas voor de vogel had hij zijn kansen iets te optimistisch ingeschat.

Processing your request, Please wait....

1 reactie

  1. avatar

    Merche

    23 oktober 2012 at 10:12

    Ik heb de nodige kteitnkenangen op dit stuk.Ten eerste was de mazelen al mega op z’n retour voor er faberhaupt gevaccineerd werd. Daar zijn officiele statistieken van. Zie bijv. roodvonk. Daar is nooit een vaccinatie voor gemaakt en die ziekte is toch ook niet compleet epidemisch geworden.Ik meen dit voorjaar werd bekend dat de bof in alle hevigheid terug keerde in Nederland. Voorla onder studenten. Merkwaardig genoeg waren de meeste slachtoffers normaal gevaccineerd.Verder heeft de geschiedenis geleerd dat bij grote epidemieen beduidend meer slachtoffers vielen onder de gevaccineerden dan de niet gevaccineerden.Ik kom in bovenstaand stuk nergens tegen hoeveel van de mazelenslachtoffers wel en niet gevaccineerd zijn.De kritieken over religieuzen en niet gevaccineerden vind ik dan ook ronduit vooroordelend.En dan, dat goed informeren van de bevolking ????Waarom wordt er op consultatie bureaus aan ouders geen bijsluiter gegeven als hun kind gevaccineerd moet worden?Waarom mogen we van te voren niet weten wat er in onze kinderen gespoten wordt ?


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(