RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Flight of the Bumblebee op flesjes

Flight of the Bumblebee op flesjes

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (2 votes)

Het bekende stuk van Nikolai Rimsky-Korsakov the Flight of the Bublebee gespeeld op 101 flesjes.

Processing your request, Please wait....

1 reactie

  1. avatar

    Caranx

    21 oktober 2012 at 16:10

    Beste Barbara,Mooi geschreven, en ik ben het er voldelig mee eens, dat politici wetenschappelijke waarheden niet moeten ontkennen. Maar politici gaan niet over wetenschappelijke waarheden, die (zouden moeten) gaan over hoe de maatschappij die feiten in goed overleg moet gebruiken. En dat is een heel ander verhaal.Zelf denk ik dagelijks nauwelijks aan de evolutietheorie, net zoals ik ook niet dagelijks aan de zwaartekracht denk. Maar maakt het feit dat ik beide theorieebn erken, mij een beter mens in de dagelijkse omgang, dan mensen die dat niet doen? Dat denk ik niet. Het maakt mij in logisch opzicht misschien een intelligenter mens, maar niet noodwendig een beter mens. Je hoeft volgens mij dan ook geen intelligent mens te zijn, om een goed mens te zijn. Dat zijn namelijk twee verschillende dingen.


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(