RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Megan Fox in Armani reclame

Megan Fox in Armani reclame

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (4 votes)

Actrice en model Megan Fox in een reclame voor Emporio Armani.

Processing your request, Please wait....

2 reacties

 1. avatar

  Lupita

  23 oktober 2012 at 14:11

  Ha, dit geniale becriht was ik ook al tegengekomen om over te twitteren. Zie URL. De vraag blijft, wat zegt het over de proefpersonen dat ze tijdens de sex hun iphone pop-up beantwoordden? Eigenlijk had er bij de omschrijving van het onderzoekscohort nog gemeld moeten worden dat het onderzoek verricht was onder een paar duizend mannelijke nerds, want ik kan me niet voorstellen dat er veel huisvrouwen zo pro-actief met de apps in de weer zijn gegaan dat ze dit ding hebben gedownload om vervolgens tijdens het pitgluren te melden dat ze eigenlijk aan schoenen kopen zaten te denken.

 2. avatar

  Cassandra

  20 mei 2016 at 06:16

  That’s a nicely made answer to a chnagenlilg question


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(