RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Auto in vrachtwagen laden [2]

Auto in vrachtwagen laden [2]

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (1 votes)

Twee dappere pogingen om een auto op een vrachtwagen te laden. Eerst de Roemeense methode:


De Russische methode:

Processing your request, Please wait....

2 reacties

 1. avatar

  Ali

  21 oktober 2012 at 15:03

  Doeme te laat om te antwoorden. De foto’s die je op inerntet vindt, zijn veeeeeeeeeeeeeel duidelijker, daar zie je ten miste een olifant!Sjieke car! En hoeveel was de winst met de inzet van die euro??Hier alles z’n gangetje. Slecht weer voor een hele week, dus ideaal om in westende wat te wroetelen’.Vanendert wint als 1ste belg in 30 jaar een bergrit en wat voor een, de koninginnerit in de Pyreneeebn.Veel groetjes,xxxx

 2. avatar

  Graceland

  7 november 2016 at 02:54

  138Cette gosse m&rs#17;exa8pè2e, impossible de faire l’impasse sur son rôle de petite garce ds Gossip Girl, je concède qu’elle a un timbre très intéressant, mais son look est juste pas possible, à force de surjouer le coté rock on tombe facilement dans ses abîmes : le mauvais goût128


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(