RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Mobiele telefoon uit 1922

Mobiele telefoon uit 1922

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (Nog geen votes)

De mobiele telefoon lijkt een relatief nieuwe uitvinding, maar onlangs werd er in een archief dit filmpje gevonden uit 1922 waarin gebruikt word gemaakt van een mobiele telefoon.


Processing your request, Please wait....

1 reactie

  1. avatar

    Manpreet

    10 augustus 2012 at 07:59

    Yep, herkenbaar :)De lasttae keer werd ik gebeld in de rij bij AH. Ik hoor dat ding overgaan, (uiteraard zat die onderin de tas) en neem op. “Mam, mag ik een snoepje?”. Alsof er OOIT aan mij gevraagd wordt of er gesnoept mag worden. Als ik thuis ben, dan pakt ze ze gewoon.Er is nu een algeheel verbod op flauwekulbellen. Boete is 20 cent. Dus.Streng niet? ;)


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(