RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Kijkje in de iPad fabriek

Kijkje in de iPad fabriek

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (1 votes)

Nieuwszender ABC heeft als eerste toestemming gekregen om te filmen bij Foxconn. Dit Chinese bedrijf heeft meer dan 1 miljoen werknemers en produceert de iPhone en iPad voor Apple, maar werkt ook voor o.a. Samsung, Sony en Dell. Het bedrijf heeft veel kritieken gehad voor het inzetten van jongeren en heeft netten moeten ophangen rond de verblijfplaatsen van zijn medewerkers in verband met een zelfmoordgolf. Ondanks dat ABC toestemming heeft gekregen vrij rond te lopen en met werknemers te praten zijn heeft het bedrijf wel voorzorgsmaatregelen getroffen. Meer daar over hier.

Processing your request, Please wait....

Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(