RSS Volg ons op Hyves Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Rallywagen crasht op ramp

Rallywagen crasht op ramp

MwâhLeukGeinigGoedGeweldig (1 votes)

Een rallywagen heeft te weinig snelheid en landt hard tegen de ramp tijdens de X Games.

Processing your request, Please wait....

1 reactie

  1. avatar

    Ola

    22 oktober 2012 at 03:51

    Bedankt voor jou reactie en de leuke diucsssie. Ik wil ook beslist niet beweren dat het huidige systeem compleet waterdicht is en dat zal bij REACH ook niet anders zijn vrees ik. Mijn punt is dat we geneigd zijn chemicaliebn en kunstmatige oorzaken meer serieus (belangrijker te vinden) te nemen dan natuurlijke oorzaken.Over REACH, je opmerking over acute toxiciteit kan worden geefnterpreteerd dat deze toxiciteit alleen getest wordt terwijl het volgens mij van allerlei factoren afhangt wat voor soort toxiciteit (bv de twee jarige carcinogenicity test) getest wordt.Over BPA, ik was van plan om hier in de toekomst iets over te schrijven hoewel ik nog veel research moet doen. Ik weet (uit ervaring) dat bepaalde merken babyflesjes en spenen expliciet op hun verpakking zetten dat er geen Bisphenol A (BPA) in verwerkt is. Ik ben het met je eens dat bepaalde stoffen een ander risico veroorzaken als ze bijvoorbeeld ophopen in ons lichaam en daardoor een ander soort blootstelling hebben dan in kortdurende testen wordt gemeten. Maar dit lijkt me een andere diucsssie (wellicht binnenkort vervolgt)


Reageer!
}) _0_ _0- O-) ;) ;( :{w :{ :o :Y :X :P :N :D :@ :? :9~ :) :(